Breaking News

utorak, 24. travnja 2018.

TRAGEDIJA: Obesila se majka stradalog dečaka



Majka desetogodišnjeg dečaka koji je sinoć preminuo nakon pada sa balkona stambene zgrade u Banjaluci, obesila se o drvo nedaleko od Službe hitne pomoći.Njeno beživotno telo je nađeno u Ulici Zdrave Korde.

Nesrećna žena je, po saznanju da je dete preminulo, nestala, nakon čega su je rodbina, komšije i policajci tražili po gradu.

"Obavljen je uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela", kazala je Marija Markanović, portparolka PU Banjaluka.

Sinoć je dečak pao sa balkona zgrade u Ulici Veljka Mlađenovića u Banjaluci oko 20 sati, a sat vremena kasnije je podlegao povredama.

1 komentar:

  1. wow amazing knowledge...i like your blog very much, i also try to deliver knowledge with people on website...Have a look

    >Business Advertisement is a Solution?
    https://blog.businessfixnow.com/2019/02/01/business-advertisement-is-a-solution/

    >Importance of Business Website SEO to Business Owner
    https://blog.businessfixnow.com/2019/02/02/business-website-seo-to-business-owner/

    >The Importance of a Website for Your Business Success
    https://blog.businessfixnow.com/2019/01/24/the-importance-of-a-website-for-your-business-success/

    The Brand Consultants providing marketing strategy, website design, web design and development, Digital Marketing and google business Solutions and also provides management of facebook official page. We will boost your business with new revenue streams. Business Fix is a best platform for all business holders and starters.

    Visit our official website : http://businessfixnow.com

    OdgovoriIzbriši